Nieuws

Verhuizen met een bus in Amsterdam

Een busje huren in Amsterdam betekent voor sommige mensen maar één ding: verhuizen. Niets is zo fijn als vertrekken naar een plek die je thuis zal gaan noemen. Het mooi inrichten van je nieuwe huis en decoreren van de nieuwe kamers zal je een frisse start geven. Voor veel mensen voelt verhuizen dan ook als een nieuw begin. Frisse energie en afscheid nemen van de gebeurtenissen in je oude vertrouwde huis. Dit betekent echter niet dat je je oude huis snel vergeet. Een verhuizing kan namelijk voor velen ook als emotioneel worden ervaren. Echter zodra je je over deze emoties hebt heen gezet en klaar bent om de bus in te laden, is het belangrijk om te bedenken hoe je de bus in gaat delen. Daarom zal dit artikel beschrijven hoe je het best jouw bus voor de verhuizing in kan pakken.

Stop het in een doos

Waar het begint bij het inpakken voor een verhuizing, is alle spullen in dozen doen. Dit zorgt er namelijk voor dat je niet alleen alle spullen makkelijk kan tillen, maar het ook gemakkelijker in de bus past. Zorg ervoor dat je op elke doos zet wat er in zit en in welke kamer hij moet worden gezet. Om deze manier voorkom je namelijk dat je dingen kwijt raakt of niet snel en effectief kan vinden tussen alle dozen.

Stop het in de bus

Zodra alles in de dozen zit, is het tijd voor een busje huren. Zorg ervoor dat de bus groot genoeg is om jouw grootste meubel te verhuizen. Meet daarom je meubilair op, zodat je niet voor verrassingen komt te staan tijdens de verhuizing. Natuurlijk is het onwaarschijnlijk dat je in een keer rijden je volledige huis hebt verhuisd. Daarom kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om als eerste je meubilair te verhuizen en daarna de dozen met spullen te verhuizen. Zorg er wel voor dat als er nog een gaatje is in de bus, je deze opvult met spullen. Zo hoef je namelijk zo min mogelijk heen en weer te rijden.

Efficiëntie

Dat de spullen dus in de bus moeten worden gezet, is duidelijk. Echter zijn hier ook nog manieren voor. Zo kan je ervoor kiezen om je bed er in zijn geheel in te zetten, of in delen te vervoeren. Door het in delen te vervoeren, zal er al snel meer in passen. Het belangrijkste hierbij is dus dat je het zo efficiënt mogelijk doet. Zeker in de smalle trappenhuizen in Amsterdam is het handig je spullen zo veel mogelijk op te delen, waardoor je gemakkelijk de bochten kan maken in het trappenhuis.

Dit vind je misschien ook leuk...