Nieuws

Kort parkeren Schiphol, wat zijn de mogelijkheden?

Lang niet iedereen die een vlucht vanaf de luchthaven van Schiphol heeft geboekt gaat voor een lange periode op vakantie. Er zijn bijvoorbeeld ook voldoende mensen die gewoon een kort weekendje weg willen beleven. Geldt dat ook voor jou? In dat geval zal je wellicht geïnteresseerd zijn in de mogelijkheden die worden aangeboden op vlak van kort parkeren Schiphol. Door jouw auto op de meest aangewezen parking te parkeren zorg je niet alleen voor een optimaal reiscomfort, daarnaast kunnen ook de kosten op deze manier zo beperkt mogelijk worden gehouden. Hoe dan ook, wil jij eveneens graag meer ontdekken over kort parkeren Schiphol? Hou dan zeker en vast rekening met de hieronder aangegeven informatie!

Verschillende opties voor kort parkeren Schiphol

Kort parkeren Schiphol is in principe op verschillende manieren mogelijk. Dit gezegd zijnde kiezen het merendeel van de kortparkeerders ervoor om hun auto achter te laten op de ‘P1 Kort Parkeren’ parking. Deze parking kan niet alleen worden gebruikt voor mensen die bijvoorbeeld 1 of 2 dagen op vakantie gaan, maar ook door zij die iemand komen afzetten op de luchthaven. Vanaf deze parking sta je dan ook meteen in de vertrek- en aankomsthal. Let wel, de parking P1 maakt het slechts mogelijk om te parkeren voor een maximumperiode van 48 uur. Parkeer je er toch langer? Hou er dan rekening mee dat het parkeerbedrag per extra dag met maar liefst 100 euro omhoog gaat. De voordelen van deze parking zijn:

  1. Het merendeel van de parkeerplaatsen zijn overdekt;
  2. Er is videobeveiliging beschikbaar;
  3. In slechts enkele minuten tijd sta je reeds in de vertrek- of aankomsthal;

Kort parkeren Schiphol op de P1 Holiday Parking

De P1 Holiday Parking is speciaal in het leven geroepen voor mensen die graag willen parkeren op P1, maar niet voldoende hebben aan minder dan 48 uur. Je moet er wel rekening mee houden dat je uitsluitend op deze parking kan parkeren wanneer je daarvoor een exclusieve reservering hebt aangevraagd. Op dit vlak dient er eveneens bij stil te worden gestaan dat het aantal beschikbare parkeerplaatsen steeds beperkt is. Hoe dan ook, wil je graag kunnen genieten van het comfort van de P1 parking, maar wil je er graag iets langer dan maximum 48 uur op kunnen parkeren? Dan is de Schiphol P1 Holiday Parking een interessante optie.

Bij welke parkings is online reserveren vereist?

Je dient er rekening mee te houden dat er aan de verschillende parkings voor kort parkeren Schiphol afwijkende voorwaarden kunnen gelden. Neem nu bijvoorbeeld de eerste optie ‘P1 Kort Parkeren’. Op deze parking is het zoals eerder reeds aangegeven mogelijk om te parkeren voor een periode tot maximum 48 uur. Het parkeren van je auto op deze parking is mogelijk zonder dat er daarvoor op voorhand online een reservering moet worden gemaakt. Dat geldt niet voor de ‘P1 Holiday Parking’. Je auto parkeren op deze parking is mogelijk voor een periode van ten minste 48 uur, maar op voorhand online reserveren is vereist. Controleer dus altijd goed de voorwaarden van de gekozen parking voordat je naar Schiphol vertrekt.

Goedkoop parkeren op Schiphol zonder zorgen? Kijk vandaag nog op ParkerenSchiphol.com.

Dit vind je misschien ook leuk...